Meny
 

Personlig shopper

Personlig shopper

Drømmer du om en helt ny stil? Eller kanskje du er ute etter et nytt antrekk til en spesiell anledning? Det kan Sartor Storsenters Personlige Shopper hjelpe deg med!

 

 

Møt Therese Sivertsen, Sartor Storsenters egen Personlige Shopper! Hun har 17 års erfaring fra innkjøp av klær og interiør. Hun er utdannet stylist og står klar til å hjelpe deg.

 

En personlig shopper hjelper deg å finne klær som passer deg og din personlighet – både til hverdag og fest. Det handler om å komme ut av låste tankemønster, skape nysgjerrighet og prøve nye ting. Therese gir tips og nyttig kunnskap som du kan ta med deg når du skal shoppe på egenhånd.


Vår Personlige Shopper kan sette sammen en garderobe om passer perfekt til hver enkelt kunde, eller gi innsikt som gjør at du i det lange løp kan klare dette selv.

 

Priser

 

For medlemmer av Sartor Kundeklubb er prisen kr. 300,- per time, kr. 550,- for ikke medlemmer.

 

Vi anbefaler at du setter av tre timer sammen med vår Personlige Shopper, men en time vil selvsagt også være nyttig. Tiden brukes til å prate om hva du har behov for og hva du ønsker. Deretter plukker dere plagg og antrekk fra ulike butikker, og prøver dem. De klærne du liker kan du kjøpe dersom du ønsker det.

 

Personlig shopping passer alle nettopp fordi det er personlig. Her kan både kvinner og menn få råd og ny inspirasjon fra en dyktig fagperson.


For å booke vår personlige shopper:
kundeservice@sartorsenter.no