Meny
 

VI ANSETTER!

I forbindelse med åpningen av REGN på Sartor Storsenter trenger vi et team med herlige mennesker som kan hjelpe oss å bygge REGN sitt navn på senteret og ute i nærmiljøet.


REGN er et butikkonsept som startet opp i Bergen sentrum tilbake i 2015 og vi fører i dag merker som Samsøe Samsøe, Tommy Hilfiger/Tommy Jeans, Rains, Komono, NORR, Just Female og mange flere. Vi ønsker å representere noe nytt og personlig innenfor vårt segment og håper å finne flere personer der ute som er akkurat som oss. I første omgang søker vi etter fire flotte personer som skal fylle følgende stillinger:

 

1 stk. 70%-100% butikkselger
3 stk. ekstrahjelp

 

Uansett hvilken av disse stillingene du kunne tenke deg så ser vi etter deg som er utadvendt, har høy arbeidsmoral, er selvgående og har masse pågangsmot, ikke er redd for å ta i et tak og sist, men ikke minst – liker det REGN representerer og ønsker å bli en del av det vi holder på med. Som en liten fremadstormende bedrift trenger vi utelukkende de aller beste menneskene til å hjelpe oss med å se hvor vi kan bli bedre – og utføre arbeidet sammen med oss.

 

Følg oss gjerne på Instagram @regn for å se hva vi holder på med.

 

Høres dette ut som deg så kom innom med en søknad med CV og bilde enten i byen eller på pop-up butikken vår på Sartor.

 

Send den også gjerne til daglig leder ved REGN Sartor Storsenter: janne@regnstore.no

 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søknadsfrist: Snarest