Meny
 

Åpningstider

Mandag-fredag 08.00 - 15.30

Kontakt

900 23332 Send e-post

Etasjeplan

Sartorgården 2. etg.

MERKUR RÅDGIVNING AS ble etablert 01.12.2015 og har lang erfaring innenfor forsikring.

 

Daglig leder, Kirsten Syljeset, har 25 års erfaring fra ulike fagområder innenfor forsikring, og de siste 15 år har vært med salg av forsikringer til både bedrift og privat.

 

I løpet av 1. kvartal vil vi bli 6-8 ansatte, og du finner oss i nye trivelige kontorlokaler i Sartorgården's 2 etasje (samme inngang og etasje som Dnb - inngang ved siden av Meny).

 

Bedriftskunder
Vår styrke er "Behovsanalysen" som vi bruker på alle våre kunder. Analysen vil gjøre deg som forsikringsansvarlig bevisst på hva du har dekket gjennom forsikringene dine, og gi deg anledning til å vurdere hva du ikke ønsker å dekke. Vi sørger også for at dine ansatte får en god gjennomgang av de personforsikringer som du som bedrift, betaler for. Dette er blitt veldig populært hos de ansatte.

 

Privatkunder
På lik linje som for bedrifter - vil vi også her foreta en "Behovsanalyse". Det betyr at vi hjelper deg med å få et bevisst forhold til behov for forsikringer i forhold til din livssituasjon - med hva som er dekket gjennom arbeidsgiver - og hva dere som familie bør være bevisst på.

 

Som kunde hos oss - vil du alltid få en kontaktperson - en som kjenner deg, og gjerne din bedrift - og som har lokal tilknytning.

 

Med lokal tilknytning - slipper du å ringe et "femsifret" nummer til forsikringsselskapet, hvor du treffer ulike personer hver gang. Hos oss kan du bare komme innom kontoret over å ta en prat over en kaffekopp.

 

Ta gjerne kontakt på mail - men kjekt er det også om du ringer - vi kommer gjerne på besøkt til deg og din bedrift.

 

 

 

Her kan du lese mer om Nemi forsikring

 

Butikkategori: