Meny
 

International gigant

New Yorker har åpnet på Sartor Storsenter. Dette er den tyske kjedens første butikk i bergensregionen.

 

 

Med over 1000 butikker fordelt på 40 land på verdensbasis, åpnet New Yorker sin tiende butikk i Norge på Sartor Storsenter.
- Vi er veldig glad for å åpne på Sartor Storsenter. For det første er det et veldig flott senter, med solid kundemasse og gode besøkstall. Med vår butikk ønsker vi å bidra til å gi besøkende enda en grunn til å velge Sartor, sier Ida Kristine Røed, Area Manager for New Yorker.


Rimelig

I likhet med andre populære kjeder i Norge som H&M, Lindex, Cubus og Gina Tricot, satser også New Yorker på vennlige priser. Eller ”affordable fashion” som de selv kaller det. Røed utdyper:
- Vårt mantra er ”dress for the moment”. Med det mener vi at det skal være mulig å kjøpe et rimelig antrekk hos oss, for enhver anledning. Selv om vi konkurrerer i et prisfokusert segment, er vi opptatt av kvalitet og fornying. Kunder skal alltid oppleve nye kolleksjoner og plagg hos oss.

Klærne i butikken spenner fra casual wear og fritidsklær, til såkalt streetwear, yttertøy og selskaps- og festantrekk. I tillegg byr New Yorker på alle typer basisplagg, undertøyskolleksjoner og et bredt spekter av accessories. Gjennom sine egne merker som Smog, Amisu, Censored, Fishbone og Fishbone Sister, tilbyr New Yorker alltid et utvalg av de siste trendene.

 

Hos New Yorker skal det med andre ord være mulig å fornye garderoben, uten at det koster skjorten.