Meny
 

Krafttak mot kreft

Sartor Storsenter og Vest Næringsråd utfordrer din bedrift til å bidra i årets bredriftsstafett for Krafttak mot kreft.

 

 

 

Hvert år får over 32 000 mennesker i Norge kreft. Moderne kreftbehandling redder heldigvis livet til mange. Faktisk overlever to av tre kreftpasienter i dag.

 

Men både for overlevere og de som lever med uhelbredelig kreft kan den tøffe behandlingen ha en høy pris: De får senskader etter behandlingen, og livet blir ikke det samme som før de fikk kreft. For mange av de som overlever sin kreftsykdom, gjenstår kampen om å bli frisk.

 

Derfor er temaet for Krafttak mot kreft i 2018 "Senskader av kreftbehandling". Sammen med Kreftforeningen og Vest Næringsråd skal vi samle inn penger, slik at de som har vært igjennom en tøff kreftbehandling skal få et best mulig liv. Sartor Storsenter og Vest Næringsråd har i samarbeid med Kreftforeningen engasjert seg sterkt for Krafttak mot kreft nå i åtte år!

 

I 2017 samlet vi inn hele 538 000 kroner gjennom Bedriftsstafetten - hele 103 bedrifter var med og bidrog! Målet for 2018 er å få enda flere bedrifter til å bidra!

 

No Name Frisør har allerede mottatt stafettpinnen og gitt 10 000 kroner! Stafettpinnen er sendt videre og vi oppfordrer alle til å gi så det monner!

 

SÅ ENKELT ER DET Å TA I ET KRAFTTAK MOT KREFT

 

1. Støtt Krafttak mot kreft med valgfritt beløp

(og/eller evt. en gave som kan auksjoneres vekk på Sartor Storsenter, lørdag 17. mars).

2. Bedriften blir profilert med navn, logo og donert beløp i VestNytt, på vnr.no, sartorstorsenter.no og facebook.com/sartorsenter.

3. Utfordre en konkurrent, en nabobedrift eller en samarbeidspartner til å være med å ta i et Krafttak mot kreft! Sartor Storsenter og Vest Næringsråd utfordrer DIN bedrift til å bidra i årets Bedriftsstafett. SARTOR STORSENTER OG VEST NÆRINGSRÅD UTFORDRER DIN BEDRIFT TIL Å BIDRA I ÅRETS BEDRIFTSSTAFETT FOR KRAFTTAK MOT KREFT

 

 

For å være med på aksjonen sender du en mail til hans@sartorsenter.no med navn på bedrift, kontaktperson, ønsket beløp (gave) og evt. navn på bedriften du ønsker å utfordre. Tilbakemelding ønskes snarest, og senest innen fredag 16. mars.

 

For flere detaljer rundt selve aksjonen, ta kontakt med Hans Jarle Einarsen på hans@sartorsenter.no eller mob. 982 26 898.

 

Eventuelt kan du klikke deg inn på «Min innsamling» og tegne deg og ditt firma med et bidrag her