Meny
 

SYKKEL-VM PÅ SARTOR

På og rundt Sartor Storsenter blir det folkefest og ellevill stemning hele helgen fra fredag 22. september til søndag 24. september.

Sykkel-VM på Sartor

Fredag er det nattåpent til kl. 24.00, lørdag og søndag legger hele eliten i SYKKEL-VM på hjul rundt Sartor Storsenter som en del av VMløypen! Søndag er det i tillegg åpent i butikkene på Sartor, så det blir fullt liv både inne og ute langs løypene.

 

Kom og se Sykkel-VM på Sartor Storsenter. Vi setter opp skjermer både ute og inne slik at du kan følge syklistene helt til målgang. Det blir aktiviteter for barn med hoppeslott og leker hele dagen. Ta med det norske flagget og bli med på festen!

 

 

 

Nyt frokosten på Sartor mens du hører musikalske innslag med lokale artister. Spisestedene, matbutikkene og lokalmat-aktører skal diske opp noen deilige frokostmenyer inne på senteret og ute i publikumsområdet.

 

 

Fra morgengry blir det konserter og aktiviteter utenfor senteret. Tony og Kjellemann fra P5 skal være konferansierer og lover at energien skal nå et klimaks i det syklistene passerer senteret! Absence kommer og Anna & Vilde fra MGP jr.

 

 

Vi skal ha en konkurranse med premier for 120.000,- der hovedpremien er to sykler og bruken av  en bil i et år!

 

 

 

Se hele programmet på vår nettside www.sartorstorsenter.no, og følg oss på Facebook og Instagram for siste nytt fra butikkene under Sykkel-VM.

Sist endret - 24 april 2018