Meny
 

SYKKEL VM 16. - 24. SEPTEMBER

Det vi har ventet på så lenge, er endelig her. Et ekte verdensmesterskap rett rundt husdørene er STOR stas, dette blir en folkefest!

Sykkel VM 16. - 24. september. Stor folkefest i Fjell

Sykkel-VM på landevei er et av verdens aller største idrettsarrangementer. og går av stabelen i Bergen og nabokommunene Askøy, Fjell og Øygarden i perioden 16.-24.september i 2017. Det skal arrangeres 12 øvelser over 9 dager, flere publikumsritt og et omfattende kulturprogram. I Fjell og Øygarden går to av rittene, 23.og 24.september.

 

 

Lørdag 23. og søndag 24. september skal juniorene og seniorene starte sykkelrittet på Rong i Øygarden og følge hovedveien sørover gjennom Fjell og før det hele blir avsluttet i Bergen sentrum.

 

 

(Foto Francisco Munoz)  Sykkel-VM 2017 i Bergen skal være et arrangement for alle, og vi i Fjell skal være med å skape en stor folkefest og et mesterskap som bygger på det beste av det norsk idrett står for.

 

 

Vi håper at alle stiller med flagg og feststemning når sykkelrittene starter. All praktisk informasjon rundt Sykkel-VM finner dere på Sykkel-VM sine offisielle websider www.bergen2017.no. For alt som skjer, og samt all praktisk info rundt arrangementet på Fjell, Sund og Øygarden finner du informasjon om her: www.sykkelivest.no.

 

Sist endret - 24 april 2018