Meny
 

Harde pakker

Det er på tide å tenke på julegaver, og spør du hva han ønsker seg aller mest til jul, er sannsynligheten stor for at en ny mobil, bærbare høyttalere, hodetelefoner, smartklokke eller et hjemme kinoanlegg står høyt på listen.

Harde pakker. 5 ting han egentlig ønsker seg til jul

Kanskje du skal droppe slipset, ullsokkene og genseren med v-hals i år til fordel for de harde pakkene?

1) Den aller siste modellen Ipone X fra Eplehuset er det nok mange som drømmer om til jul. Lekkert design kombinert med enda bedre teknologi og kamera. 2) Nyheten Apple Watch Series 3 GPS 42 mm Nike+ har innebygd GPS og en ny høydemåler som registrerer alle treningsøktene dine utendørs. Trening-appen er oppdatert med valget intervalltrening og treningsopplegg for svømming i basseng. Du får også tilgang til mer musikk enn noensinne og enda mer motivasjon – rett fra håndleddet. Eplehuset/ 3890,-.

 

3) God lyd er noe svært mange menn er opptatt av, også når en hører på radio. Testvinneren Geneva Touring L DAB+ radio med Bluetooth er en lekker Oppladbar DAB+ radio med et herlig eksklusivt design i skinn og aluminium som får deg til å tenke på et klassisk kamera. Byggekvalitet og design er utsøkt, og lyden overgår størrelsen i høy grad. Spaceworld Soundgarden / 3489,- 4) Nye Bose QuietComfort hodetelefoner 35 II gir deg den bransjeledende støyreduksjonen som Bose er kjent for, sammen med ny funksjonalitet som gjør opplevelsen enda bedre. Alt selvfølgelig helt trådløst, med tilkobling via Bluetooth og NFC. Et innebygd batteriet gir deg opptil 20 timer trådløs lytting, og den medfølgende kabelen lar deg lade mens du lytter. Spaceworld Soundgarden / 3990,-.

 

Sony BDV-N7200W er et stilrent hjemmekinosystem med en 3D Blu-ray-spiller fra Sony som leverer bildekvalitet i Full HD når du ønsker å nyte en underholdende film foran TV-skjermen. Et ypperlig valg dersom du ønsker å utnytte Smart-TV-funksjonaliteten til Sony, men ikke har en Smart-TV. Elkjøp / 4990,-.

 

 

Sist endret - 24 april 2018