Meny
 

Nå er det fest!

Nå er festsesongen i gang med julebord og juleselskap i kø. Butikkene på Sartor Storsenter er fylt opp med de flotteste antrekk og tilbehør til alle sesongens festligheter. Nå skal det være mørk og dramatisk. Paljetter, glitter, den lille sorte og ikke minst rødt.

Finn de flotteste festantrekk til julebord og juleselskap på Sartor Storsenter

Utrolig lekker pudderrosa plissè-topp fra Vic. Denne toppen er like flott til dressbukse og skjørt.

 

 

Gull blir aldri umoderne når det er snakk om å kle seg til fest. Zizzi har denne sesongen en stilig partykolleksjon helt opp i størrelse 56. Lekre topper med gullskimmer får du hos Gina Tricot.

 

 

Den lille sorte går aldri av moten og vi bare elsker denne nydelige varianten fra Zizzi i blonder. De lekre røde lakkskoene er fra Haaland Eurosko Sartor.

 

 

Paljetter er alltid en vinner! Denne pudderrosa toppen finner du hos Vic.

 

 

Mørk dress er alltid en vinner til herre når det er fest, men sett ditt personlige preg på antrekket med et stilig slips eller et lekkert silkesjal i brystlommen. Dressjakke fra Vic og lekre slips fra Instinct Menswear.

 

 

Gå for en litt mer uformell stil på festen med sjal i halsen og lys jakke fra Volt. Mørk blå dress med gyldent tilbehør fra Instinct Menswear og skjorter i alle fargenyanser fra Volt.

Sist endret - 24 april 2018