Meny
 

HUSK HÅRKLIPPEN TIL 17.MAI!

Mai måned er tiden for konfirmasjoner, fest og ikke minst 17. mai. Du har kanskje antrekkene klare, men har du husket på frisyren? Bestill time i dag hos en av våre flinke frisører for en god klipp, eller hjelp til stylingen av en flott flette eller festfrisyre.

Mai måned er tiden for konfirmasjoner, fest og ikke minst 17.mai. Sartor sine frisørsalonger tilbyr styling av oppsatt hår, eller hvilken som helst festfrisyre du måtte ønske.

Alle våre frisørsalonger tilbyr styling av oppsatt hår, eller hvilken som helst festfrisyre du måtte ønske. Og selvfølgelig alle typer klipp, farging og striping.

 

 

 Frisørene på Adam og Eva på Sartor er helt klare på hvilke trender som gjelder, og hva kundene ønsker denne våren; oppsatt hår med flettedetaljer. «Beach waves» er også superpopulært for alle som skal være gjest på fest. Store flotte bølger gjør looken perfekt.

 

 

 

Krøller du håret selv, MÅ du huske å behandle håret med en varmebeskyttende spray før du setter i gang. Vi anbefaler favoritten Iron Shape Redken. Hvis du i tillegg vil holde frisyren hele dagen OG natten, er Trippel Take 32 en hårspray med supert hold!

 

Husk å bestille time, nå da!

Sist endret - 30 april 2018