Meny
 

Det er farsdag på søndag

På søndag er det farsdag, så ikke glem å gjøre litt ekstra stas på alle pappaer denne dagen.

På søndag er det farsdag. På Sartor er butikkene fulle av gode tips og ideer farsdagsgaver

Et fint kort fra barna holder mer enn nok, men om du vil gi en liten gave til, er Sartor stedet å gå. Her på Sartor Storsenter er butikkene fulle av gode tips og ideer til koselige, nyttige, stilige og kule farsdagsgaver.

 

 

Hva med å overraske far med en deilig morgenkåpe fra Cubus og skinntøfler fra Mani? En ny lue og et lekkert skjerf til søndagsturen fra HM, nye boksertruser fra Dressmann eller kanskje en ny genser og fin skjorte fra Park Lane?

 

 

Pappaer elsker god frokost, så hvorfor ikke lage en skikkelig cowboy-frokost med stekte egg, bacon og ristet brød? Våre flotte matvarebutikker har oppskrifter og alt du trenger av matvarer.

 

 

Har du en far med skjegg har Vita den knallgode serien Great British Grooming med alt han trenger for litt stell. Kicks har velduftende aftershaver, som denne fra Dior Sauvage After Shave Balm for den glattbarberte. Flotte skinnhansker og et nytt belte fra Cubus er alltid en god idè. Kopp med "Verdens Beste Pappa" får du hos Kremmerhuset, og har du en far som liker å lese, er den siste boken til Dan Brown fra Ark et godt tips.

 

FIN FARSDAG!

Sist endret - 24 april 2018