Meny
 

Høststrikk

Strikkegenseren er mer aktuell i motebildet enn noen gang. Med en rekke kjendiser i spissen for egne design, har det fått mange av oss til å både kjøpe mer strikk og ikke minst ta strikkepinnene fatt. Uansett om du strikker selv eller lar deg friste av alle de nydelige strikkeplaggene, finner du alt du trenger her på Sartor Storsenter.

Strikkegenseren er mer aktuell i motebildet enn noen gang.

Hvorfor ikke la denne flotte genseren i sofistikert design og duse farger fra Sandnes garn bli høstens første strikkeprosjekt?

 

 

Hos Hobbykjelleren Sartor finner du et fantastisk utvalg av garn og modeller fra House of Yarn, Sandnes Garn, Järbo, Viking og PT Rauma.

 

  

Vendela Kirsebom er bare en av kjendisene som denne høsten har laget mange nydelige design i samarbeid med Sandnes Garn.

 

 

Hos Hobbykjelleren er ekspertisen og strikkegleden stor. Trenger du hjelp eller inspirasjon, garanterer vi at du her får begge deler.

 

 

En hjemmestrikket lue varmer ekstra godt på ørene, og er ikke et dumt prosjekt å starte med om du er nybegynner på strikking.

 

 

 

Det finnes et hav av flotte oppskrifter du kan la deg inspirerer av hos Hobbykjelleren. Her er vi sikker på at du finner minst et par nye strikkeprosjekt for høsten. 

 

Lykke til! 

Sist endret - 24 april 2018