Meny
 

Er du en dyrevenn?

Her på Sartor Storsenter har vi den flotte dyrebutikken Buddy Sartor. Dette er stedet for alle dyrevenner. Buddy Sartor har også egen hundefrisør som gir din firbente venn den aller beste pleie og stell. De har smådyravdeling og en kjempestor akvarieavdeling med over 70 akvarier fylt med eksotiske fisk fra hele verden.

Dyrevenn? Ta turen til Sartor SToresenter og den flotte butikken til Buddy Sartor.

Er det noe som er herligere en et bad? Det syns hvert fall ikke denne sjarmerende rakkeren som er på besøk hos Buddy Sartor og Diva Hundefrisør. Her nytes spa-livet for fullt!

 

 

Visste du at du kan få være med å mate fiskene hos Buddy Sartor? Det er en eksotisk verden i akvariene, og kanskje finner du deg noen favoritter som du vil ha med deg hjem.

 

 

Det finnes et rikt utvalg av fugler i butikken og papegøyen Tara er en skikkelig populær frue. Hun hermer etter deg når du kikker inn i buret til henne, og er du heldig får du hilse på henne når hun er ute og lufter seg litt med en av de ansatte.

 

 

For alle som er glad i gnagere er det bare å komme innom å kose med noen av de søte små som er i butikken. Hamsterne elsker å kose, og rottene er med på leken om setter deg ned ved buret.

Sist endret - 24 april 2018